Latest Post

SYAFIQ MAULA

Thursday, March 07, 2013

Akhirnya berjaya juga melihat Tun Mahathir !!

Siapa yang tidak terujakan untuk berjumpa dengan Tun Dr Mahathir ? 

I'm the one. 

 

But apa yang paling menyakitkan hati, apa yang dirancang TAK JADI?? oh no...

Could you imagine, awak dan kawan2 awak dah bagi nama untuk pergi esok hari ke UTP (the place where the event happen) then on tomorrow (7th March 2013) the bus is ROSAK?? Wtf ??


So, daripada ramai yang hendak pergi, kami diberi cuma 2 buah van sahaja. Oh my god.. I feel like totally sucks!! 

The sad thing is, saya dan kawan2 bukan yang terawal untuk naik van tersebut dan kami ditinggalkan. So sad!! 

After an hour, (11 PM), we decide to go by our own transport. Pinjam kereta member. By our own money , we go to UTP . I feel so happy!! 

Walaupun terlambat sampai, kami dapat dengar speech dari Tun dari 2 barisan yang paling hadapan!! Exclusive isn't?? Betul2 depan mata. I feel very thankful and the speech given by Tun Mahathir is really meaningful. Walaupun just around 30 minutes, it is worthy.
By the way, all the things happen today is really open my mind. There's a few things that you can't buy with money. One of the thing is "to fulfill your passion". 

                                                         x.o.x.o SYAFIQ MAULA

# i took the picture from UTP facebook page. Because x sempat nak tangkap gambar sendiri. I can't move even for one inch. (^.^)v

9 comments:

  1. waaaaaaaaaaaa,,,,,,syok la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengalaman yang sangat2 teruja~ ngee

      Delete
  2. Huiyooo...dpt tgk Tun Mahathir live. Aku pun tingin jugak...sapa tak tingin jumpa tokoh hebat.

    ReplyDelete
  3. Best gilaaaaaa :O Tun Mahathir is a great leader, teringin nak jumpa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. inshaallah kalau ada rezeki jumpa larh tue~

      Delete
  4. untunglaa dpt jumpa , huhu kirim salam kalau jumpa lagi ek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kalo jumpa + dapat bertemu larh~ ngee

      Delete