Latest Post

SYAFIQ MAULA

Sunday, January 13, 2013

Apabila anak marine bertemu laut~



Semasa cuti baru-baru nieyh, saja-saja lah bawak member2 datang bercuti disini. Dimana?
Monkey Beach, Penang!! 

 Anak tarzan yang baru dilahirkan.. hahaha -->

#itu lah aku~ 
 Cadang nak berdayung jew ke Lumut sebab nak save budget. Tapi rasanya tahun depan pown x confim sampai ke x.. ngee 


He's my new friend!
Nama Azim, bekas askar yaw~
#otak giler sikit dia nieyh~ so, jauhkan diri dari dia yer.. 

*at least 1 meter.. haha 
 Lapar!! Lapar!!
Jom minum air kelapa dulu!!
#Dah macam monkey dah.. huhu 

Datang ke sini boleyh lar mendaki, tetapi time balik, naik bot jew lah~ hehe
#Tak larat den~ 



Kenal x mamat disebelah nieyh??  --->
Din~ Dia nieyh study satu U ngan SYAFIQ MAULA, tetapi amik kos yang berlainan. So, sampai situ sahaja kisah saya. Miss you guys.. xoxo 

1 comment:

  1. perghh.. jealous nye.. laen kali ajak aku skali kui3..

    ReplyDelete