Latest Post

SYAFIQ MAULA

Friday, November 16, 2012

Burger Boy, Penanti

Hi guys, lama sungguh x jumpa korang~ almaklumlah.. bekerjaya.. busy larh sangat~!! haha  Gurau jew nowh~

Anyway, this time saya nak share tentang satu tempat yang bernama Penanti, Penang. Tempat ini bukan terletak di sebelah pulau belah sana, tapi di sebelah Seberang Perai saja. Terletak di antara Kulim dan Permatang Pauh, so x dew masalah larh untuk budak2 student UiTM Seberang Jaya, Politeknik Seberang Perai dan Politeknik Kulim berkunjungnya setiap hari!!  #agak melampao disitu~ ngee

Anyway, selepas kerja (dalam pukul 3 pagi mcm tue) singgah larh SYAFIQ MAULA kesini!! JOM USHA!!



Jom tengok menunya...Perg.. serius berlambak.. sampai confius nak pilih yang mana satu nieyh!!




Tengok nieyh, Hisyam n Dayat, menunggu burger yang tengah dibuat bagaikan pungguk rindukan bulan.. ngee






Sampai jugak akhirnya burger yang aku order. Burger Arnab Special!! 






Macam2 larh burger yang diorder oleh kitorang malam tue.. Mengalir air liur dibuatnya!! Huhu





Dari Besar, Panjang semua ada!! Pilih saja nak mcm mana.. ngee




Tengok si Wahida tue, lapar benor larh~ Tak sabar2 nak makan! ngee






Burger Komtar!! Amboi3x.. tingginya burger ko Hidayat~ Berapa belas tingkat larh agaknyer burger tue~ Perg~ X sabar2 meyh~ 



Kalau dapat customer yang cerewet mcm Si Shira tue~ memang sejam pown x habis2 order lagik~ Kesian dekat budak tue~ huhu




Memang meriahlarh dibuatnya oleh kitorang pada malam tue. Anyway, kalau korang memang x tahu nak buat apa , datang larh ke sini, Burger Boy Penanti, Penang. Harganya sangat murah dan berpatutan dan yang lebih penting, ianya berbaloi!! Ngee JOM Jalan-Jalan Cari Makan!!









Makan dulu yer~

Kepada penyokong blog saya, please klik on the link below to always support my blog~ tq~
KLIK HERE TO SUPPORT MY BLOG. TQ

or

HERE.. TQ

2 comments: