Latest Post

SYAFIQ MAULA

Tuesday, October 02, 2012

Air Panas Ulu Lenggong

Dah lama x keluar sekali dengan semua pekerja-pekerja disini. Jadi, pantang ada kesempatan, akan diisi dengan hangout macam nieyh. 

Tapi ape yang menakutkan waktu nak pergi,
 member2 bawak kereta memang laju giler arg. Memang takut lah aku nak bawak laju2x.. Tapi, waktu pergi terpaksa speeding jugak (walaupun dalam hati istighfar banyak2x sebab ayah selalu kata "bawak slow2x".. ngee)
 tapi selamat tiba akhirnya. Ngee

Walaupun kami berada sekejap sahaja disini, namun masa yang diluangkan disini amat beharga and totally best bangat si!!  Kalau ada masa lagik, nak datang lagik. hehe

 Pah, Kak Tasha and Hariz ~


 Kak aya in da house!~



 Kenal x mamat hensem dalam air nieyh?? haha

Love being here together.. Just like a family..


Kepada haters yang membaca dan sentiasa mencari point nak jatuhkan seseorang, rasanya tak kan entry niey pown nak mencerita2 dekat orang. Sudah2x larh.. pergi larh bertaubat..Harap jew depan bagus.. Belakang macam hampeh. Bagus sangat kah dia nieyh??
Dia di Facebook, Si Haters!!

2 comments:

  1. perghh mandi air panas mmg fresh la lepas mandi tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... tawu x apew.. tapi lepas mandi x fresh dah, sebab kena drive pulang ke rumah~ haha ngantok!!

      Delete