Latest Post

SYAFIQ MAULA

Monday, September 03, 2012

Sinopsis SAM? Hebat sangat kew??



Inilah movie yang diterbitkan oleh insan yang bernama SYAFIQ.. Bukan SYAFIQ MAULA yer.. tapi SYAFIQ YUSOF...Yang handsome tue kew?? Mai tgk gambar dia ... arg.. SYAFIQ MAULA handsome lagik kan?? haha

Anyway,  filem SAM merupakan filem psiko romantik yang mengisahkan tentang Sam (Shaheizy Sam), seorang lelaki biasa yang mahu menjalani kehidupan normal dan bahagia bersama insan tersayang, iaitu kekasih dan bakal isterinya, Lisa (Lisa Surihani).
 
 Sam dan Lisa bekerja di sebuah syarikat percetakan. Malangnya Lisa mempunyai ramai peminat termasuk seorang lelaki psiko bernama Haikal (Azad Jazmin). 

 Pada masa yang sama juga Jefri turut menaruh harapan pada Lisa.

Then?? Haha.. kena tengok lah sendirik!! Bukan apew, hari itu SYAFIQ MAULA ada ajak family tengok citer nieyh.. tetapi family jew yang tengok.. Nak tawu x diorang kata apew??

Citer apew lah nieyh.. tak best pown.. huhu Anyway, itu pendapat family SYAFIQ MAULA. what to do kan.. ngee~ Anyway SYAFIQ MAULA ada tanya member2x , SAM best x??

Jawapan yang diberikan... hampir sama... Kurang best.. huhu so, kalo korang nak kepastian, tengok lah citer tue.. Support our local industry ya.. hehe

Thanks singgah disini.. and jangan lupa.. klik kejap gambar di bawah.. tq!!



2 comments:

  1. xpernah tengok muvie ni. kurang berminat sket cerita2 camni =)
    ~done follow sini

    ReplyDelete
  2. dh tgk n cte die bole tahan bagi yg pham jln cerita cite ni ..

    ReplyDelete