Latest Post

SYAFIQ MAULA

Tuesday, May 29, 2012

The Top 10 Guys & Girls wishing me HB!!

Today is my birthday.. Thank you all of my friends, fans, dan semua yang mengenali diri ini yak!
So, oleh sebab malam tadi I didn't switch on my facebook, so I count the top 10 just from my phone okay? Baru adil.. hikhik  The top 10 The Top 10 Guys & Girls wishing me HB goes to ~>

The first person wishime me goes to to the photoghrapher and also a model, AREMAT SHAH






The 2nd person goes to the person who brings me in the thater mode, DZAFUAN YASMI


The 3rd person goes to my lovely buddies.. ALDY SHAH & HELMI. Why them are both? Because they are sharing the one text message. Ekonomi gawat, sebab tue kena guna langkah yg bijak. Hikhik


The fourth person goes to my old schoolmate, ZULFAQAR. Although dah lama ku tinggalkan sekolah, tetapi dia masih ingat akan aku. Friends Forever ya~


The fifth person goes to my best shring friend in my study in polytechnic, EZZS II. He's quite famous.

The sixth person goes to my sweetie sister HANIS ABDULLAH.

The seventh person goes to my YATT ALSPHARD. My best junior friend in the polytechnic.

The eighth person goes to YATT's friend, CHAJA CADBURRY. She always cute.

The nineth person goes to my kakak in polytechnic, KAK FARAH NABILAH. She always remember me although dah habis study.
 The tenth person goes to my friends yg stay dekat jew dengan rumah I, FERDAUS BIN ISMAIL. Dia belanja kami makan sempena birthday. It's awesome~


The eleventh person yang also nak tumpang menyebuk jugak (nanti merajuk pulak kalau x masuk sekali dalam niey) is my stylish sister, CUAH.. amboi, galamour saja dia nieyh..


That's all the ten person ( + 1 )  who wish me and I love you guys so much.. Terima kasih kepada korang sesangat sebab ingat jugak my birthday (although mmg korang find out from facebook, hikhik) anyway thanks so much.



 Kepada semua yang wish didalam facebook, thanks sesangat taw.. although kadang2x x sempat nak reply (sebab seriusly memang banyak sgt yg wish almost 100, 1 word to say to you guys, thankyou)

~really appreciate and wish you guys happy forever~

5 comments:

  1. wow... top ten.... hehehehhe..... syafiq dh tua... wakakakkaka .. tp syafiq salah eja la nama yatt,, sebenarnya YATT ASPHALT la....

    ReplyDelete
  2. We suppose to be second, but sbb lambat sangat tekan hp,maklumlah hp murah,lambat lah siap taip SMS,hehe,btw tq and happy belated besday, again! Hahaha

    ReplyDelete