Latest Post

SYAFIQ MAULA

Wednesday, April 11, 2012

PRS D'Cuci 2012












Amboi2x.. sakan sungguh ahli-ahli PRS kita nieyh..






<-- SYAFIQ MAULA tgh cuci motor besar tue!!








































<-- PEUGEOT tueh!! Jangan bagi calar yer kak!!




















Depa niey berkapit ja 24 jam.. tgk tue, cuci kereta pown sekali.. hebat2x. .         -->




















<-- Fatin & Dewi!! Diorang niey ceti.. So, kalau nak derma, cari larh ceti nieyh.. 




















Meriah x?? tapi mesti penat!! -->




















<-- basuh motor org or motor sendiri bang?? ahakz!







Basuh motor tengok motor or tgk tempat lain bang?? ahakz!





Pesta buih lar katakan.. ahakz! x adewlah.. bukan main buih lar.. tapi cuci kereta amal.. dianjurkan oleh PRS PTSB.. First time buat dekat poli.. almaklumlah.. musim hujan larh katakan.. 


Banyak jugak lar lecturer yg puji sebab buat program macam niey.. Macam mana? Program beramal.. setiap sen yang dikutip, didermakan ke salah sebuah rumal amal @ anak yatim di Pekan Kulim.

Program yang bermula pada Jumaat 8.00 pagi nieyh berakhir pada 5.00 petang. (tapi time solat Jumaat, perempuan kerja, lelaki rest kejap.. hikhik)

Anyway, program niey memang sempoi.. sebab apew? sebab enjoy larh... kita kan buat kerja ikhlas untuk anak2x yang memerlukan..

Sebanyak 54 buah kenderaan berjaya kitorang cuci..~ jumlah kutipan.. around RM400..  Tahniah diucapkan kepada semua.. (^.^)v











Khusyuk nyer Encik Zaki nieyh!! -->


Gambar diatas: Basuh kain yer kak??







1 comment:

  1. OMG! Entri sama lah plak, btw ini entri saya about D'cuci nih http://www.aldyshah.com/2012/04/09/program-dcuci-prs-ptsb-2012/

    ReplyDelete