Latest Post

SYAFIQ MAULA

Thursday, March 22, 2012

Busy betul.. Maybe

Hey guys.. lama x update blog kan?? haha.. busy benor!! serius x tipu.. dengan final project lagik, assignment lagik (selalu hantaq lewat.. haha) dan koko lagik.. utm.. penat2x.. tapi dalam penat2x tue sempat lagik duk buat benda merapu2x.. berlakon utk toastmaster club larh.. masuk orienteering larh.. masuk kem itu lah, kem ini lah.. urm..

Macam niey lah SYAFIQ MAULA.. siapa x kenai.. aktif bangat. Tapi tadi pukul 10.00 memang malu. Terpaksa berlakon depan HEP @ Koperasi.. Ya Allah.. dah lar berjuta org duk lalu lalang depan tue.. then kita plak duk berlakon blok habis jalan kat situ.. So, confirm lah si awek2x akan stop jap tgk kita berlakon sampai kita habis.. Ish... segan kot.. Budak2x lelaki pulak kerja diorang just satu. MENGUTUK.. arg.. abaikan kritikan org.. Kalo x sampai bila nak berjaya kan?? Nak jadi pelakon x?? mestilah nak!!

Sbb apew nak jadi pelakon?? Sebab pelakon boleh jadi mcm2x taw.. boleyh jadi doktor, pilot, engineer dan banyak lagik!! Tapi kalo jadi engineer, x boleyh nak jadi doktor, sbb dip & degree konpirm dah laen.. tul x?? haha gurau jew..

Bukan apew.. just nak share yg walaupun kita dah ada kat atas, ada yg suke kat kitew dan adew yg sebaliknya.. mohon tangan kepada Allah minta agar diberi kejayaan olehnya.. ~amin~

No comments:

Post a Comment