Latest Post

SYAFIQ MAULA

Thursday, October 13, 2011

Nak saman cafe PTSB boleyh??


Eii.. geram betul lah ngan cafe nieyh... Makanannya tak tahu lah bila masak.. Yang semalam punya kot.. huhu Kadang2x terpaksa jugak makan sebab nak cover perut yang lapar.. Tapi, kadang2x sanggup tahan perut dengan maggie or oats yang adew dekat dalam bilik tue semata2x tak berselera dengan makanan yang ada dekat cafe.

 Tapi untung lah ada pakcik yang tukang masak tue. Boleh order apa yang kita nak.. Tapi apa yang syafiq maula kurang puas hati sikit dengan pakcik tue..(maybe time tue pakcik tue tgh HanGat! kot.. x kesah lar.. ) Syafiq maula tulis, Nasi Goreng biasa 1 + telur mata yew.. Then, pakcik tue pown goreng lar nasi yang ditulis ini (selepas menunggu sejam di hadapan kaunter memasaknya..) ,

 lepas jew dia goreng nasi, dia ambil pen dan cancelkan Nasi Goreng Biasa + telur mata ..    dia cancelkan telur goreng gua!! huhu nak nangis lah mcm niey!! dah lar nasi goreng biasa tue x adew apew.. urm..so, kitorang pown amik lah nugget yang ada dekat belakang tue dan pergi bayar.. huhu x caya?? ada bukti taw!! huhu anyway lepas niey, nak bawak kuali + gas memasak dari rumah siap2x then nak goreng telur tue sendiri. Lepas tu tempah nasik dekat cafe, + telur yg telah digoreng sendiri... huhu (napew x goreng nasi sekali??? huhu) anyway, lepas niey x mao dah lar tempah nasi cafe tue. (dah lar lambat + malas nak goreng telur!!!)   (Ada kew patut syafiq maula tension dengan telur goreng... huhu x patut... x patut...)

4 comments:

  1. Telur mata kerbau ke? maybe pakcik tu tak reti nak ukur saiz lebar mata kerbau..

    ReplyDelete
  2. haha,,sabar ajelahh..
    tak pon order dari luar~

    ReplyDelete
  3. hahahahaha , tlur da abes tu ..

    ReplyDelete