Latest Post

SYAFIQ MAULA

Thursday, June 02, 2011

Nak study, tapi serious mood down..

Dah pukul 2.30 pagi dah niey.. Esok adew kuiz, tapi x ley nak study.. Sebab apew? X dew mood.. So, lepas jer tengok cerita Shin Chan sampai pukul 1 pagi tadi, cadang nak sambung study... Tapi memang x ley.. So, decide nak bukak lappy dnegar lagu sedey2x.. Ingatkan nak dengar lagu jer lah.. Tapi sayang sekali, laptop aku terdetect wifi poli.. erm.. apa lagik.. Blogwalking lar.. hahaha boring betul.. nak study tapi x dew mood.. Erm.. x tahu nak kata mcm mana, esok redha jer lah.. Macam nak hentak jer kepala ni kat dinding.. Sakit hati betul ngan semua orang dalam kelas aku tue.. huhu Sebab aku salah terletak formula, satu kelas dengar aku kena tengking dengan lecture tadi.. malu siot.. So, aku decide, esok ley jawab ke x, terpulang lah.. aku just redha jer.. nak study x dew mood..  On lappy, baca blog orang laen.. huhu Nak tido x ley.. sebab nak teman kan si aldy ni study.. hehe rajin betul dia tue.. aku niey?? Haha, pemalas tahap dewa langit ke 7..








Tengok atas katil aku niey.. Berselerak.. Buku dah bukak, pen + kalkulator beterbangan ke sana sini.. Tapi x ley nak study.. Sebab x dew mood kena marah dalam kelas tadik.. Malu siot.. 

8 comments:

  1. alaa....awk ni..jngan la cmni..mudah give up cm ni..b-( ... :f wake up2...study...lupekn sume menda yg ganggu pkiran tu..:))..u can do it...!!! chayok2..!!! B-)

    ReplyDelete
  2. huhu.. rilek bro.. stdy2 utk masa depan :)

    ReplyDelete
  3. laa rilex laa...don't malas2..klau asyik ikut moody jer..bila masa nk study..:x

    ReplyDelete
  4. Terima kasih atas nasihat anda sekalian.. huhuhu terharu pulak.. hikhik ;;)

    ReplyDelete
  5. teringat la zaman2 ca kat poli..gini la seleraknye jugak...tp ca terbongkang kat tepi kertas2...tido..haha

    ReplyDelete
  6. Hikhik.. agak2x nya.. lepas jer tamat kehidupan dekat poli niey.. mesti akan terkenang balik zaman2x mcm niey.. rindu sangat akan kehidupan seorang pelajar.. hikhik :|

    ReplyDelete
  7. Owh! aku plak jeles time korang duk tengok sin Chan.. Urm... btw, be cool k.. dont give up!

    ReplyDelete