Latest Post

SYAFIQ MAULA

Monday, June 13, 2011

Lelaki Kacak, Wanita Anggun.. oh.. cair nya aku..



Mesti anda yang tidak berkahwin lagi niey mahukan sangat2x kekasih yang tampan dan wanita yang cantik kan untuk peneman hidup ini. Tetapi, bukan ini sebenarnya tajuk yang SYAFIQ MAULA nak bincangkan, tetapi SYAFIQ MAULA nak bincangkan tentang lelaki-lelaki yang handsome dan wanita2x yang cantik ini. Tahukah anda, adakah anda sudah handsem? 


Maksud SYAFIQ MAULA, anda sebenarnya sudah handsem. so, jangan cuba tiru gaya penampilan orang lain.. Walaupun anda melihat "oh.. hansemnyer dia kalo rambut mcm emo, so aku pown nak buat lah.. " Erm, tgk tue, mungkin anda kata dia hansem, tapi anda lagi handsem


Sebab SYAFIQ MAULA ada tengok sorang mamat niey. Kacak bergaya, serius mmg handsem. Tapi, oleh sebab dia duk tgk member dia rambut panjang itu handsem, dia pown simpan rambut panjang then dia sudah x lagi handsem!! Oh my god!! Suka hati aku jer kata kat orang kan?? Hikhik.. x apew2x.. dia x baca pown blog SYAFIQ MAULA.. 


Then, ada seorang awek niey.. Cute bangat.. Muka dah cute, pastu pakai pulak foundation tebal kowt.. Then apa lagi, pakat lar orang duk kata " amboi, foundation 2 inci aih.. " huhu kesian kat dia, al-maklumlah, rupa sebebbanr lagi cantik dari yang di make-up kan tue, bila dah silap make-up, buruk lar jadinya.. Kalo mcm lady gaga nak make-up tu x apo lah, dia tu tahu siapa yang make-up kan kat dia.. huhu Kalo perasan, make-up artist yang make-up kan pengantin tu pown kadang2x buat touch-up x cantik.. 


X caya?? tgk gambar kawin saudara saya.. Bila bawah matahari, ok lar, mai time tgh panas, nampak sangat kowt dia punya foundation x sekata, huhuhu almaklumlah, orang yang tolong make-up tue make-up pengantin dalam butik, ada bumbung, bukan tgh2x padang bola, kalo make up tgh panas, confirm tukang makeup tue dapat detect apa silap dia.. hikhik.. Jgn duk buat gilo nowh.. 


Hehehe Anyway, SYAFIQ MAULA just nak cakap yang "Anda Cantik Dengan Diri Anda Sendiri", anda mungkin lebih cantik dengan kecantikan dalaman.. Bak kata Aldy, minumlah Innershine.. hahaha.. ontohi tips kecantikan aldy, makan maggie banyak2x, baru muka cekang!! hikhik Atau Tiru mcm dedin, makan mcdonald setiap hari, mesti anda kelihatan muda 5 tahun kebelakang!! Hikhik Kongsi rahsia kejelitaan anda!!

2 comments:

  1. wow..petua tu..errr...maggie da makan sejak kecik..skunk nk try mcd lak..coz x penah rase..hihi..cha akan kelihatan muda 5 thun kebelakang!!!yes!!!winx2x..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. lawak meyh.. hikhik.. jangan duk ikut taw..hikhik

    ReplyDelete