Latest Post

SYAFIQ MAULA

Friday, June 24, 2011

Kepada Ust yang dikasihi..

Saya mencadangkan agar Ust  dapat lah mencabut tayar motosikal2x di PTSB yang parking tanpa sticker kenderaan.. 


Haha.. cuak korang?? Tahu pown.. Tetapi gambar dibawah ini gambar PTSS, tayar depan motorsikal dicabut kerana parking motor dekat blok.. hikhik kan dah mengamuk ustaz tue.. Hehehe.. idea yang hebat ustaz!! So, lepas niey, kita buat dekat PTSB pulak nak x?? Okay jugak kan?? hikhik lepas niey baru susah sikit pelajar PTSB nak melakukan kesalahan.. hehe Sesiapa yang takda sticker  mesti tension sbb baca article niey.. mcm nak bakar2x blog niey pown adew jugak kan?? hikhik.. anyway.. SYAFIQ MAULA guray jer.. x dew lah sampai nak suruh orang atas buat mcm niey..

Tapi kalaulah Ust Hamdan yang jaga HEP tue baca blog SYAFIQ MAULA, itu SYAFIQ MAULA x tahu okay?? hehe sorry yer.. So, kalau x mao benda niey kecoh2x.. lepas baca diam2x taw!! hikhik 

6 comments:

  1. haha
    kawan aku cerita dulu,,
    tpi aku igt bohong ja,, haha

    ReplyDelete
  2. haha.biar btul..takkan smpai cabut tyar motor kot..

    ReplyDelete
  3. bek cabut kpala trus org yg x dak stiker... sng

    ReplyDelete
  4. sy nk bgtw ini adlh stu cdgan yg "BODOH"

    ReplyDelete