Latest Post

SYAFIQ MAULA

Monday, May 16, 2011

Wah.. siapa anda?

Amboi, sakan noe duk kutuk orang belakang2x.. Ingat hebat sangat kew?

Itulah apa yg sebenarnya SYAFIQ MAULA nak cakap ttg seorang minah niey. Dah lar gemuk, ada hati kutuk SYAFIQ MAULA referring to my video. The video actually ttg pengalaman l.i. SYAFIQ MAULA. Adew waktu tue SYAFIQ MAULA kena marah dengan bos ~then buat lar video then upload it to my youtube channel. http://www.youtube.com/syafiqmaulatvchannel .

Lepas jer minah tu tengok video niey, start lar komen dia tentang SYAFIQ MAULA, panjang benar dia bercerita.. Nak dengar x cerita apa?

      " amboi, gedik betul lar SYAFIQ MAULA, itupun nak cerita.. dah lar lembut, itu lar, ini lar," amboi, x sayang mulut betul betina tue. Dia ingat dia hebat? haha.. Mintak simpang malaikat 44. Tapi sayang sekali, harap badan dia jer besar, tapi otak? hampeh..

Sebab apew? Sebab dia pi duk mencerita dekat bestfriend SYAFIQ MAULA yang bernama Fatimah niey.. ape lagik... cik emah niey pown report lar kat SYAFIQ MAULA ngan abang Aldy kita niey.. Niey, duduk kat cafe lar niey duduk menggossip.. wah.. hangat! haha.. Tapi kalau korang tgk muke aldy, perg.. marah.. dah boleh jadi Hulk dah tue..

So, apew yang SYAFIQ MAULA nak cerita dekat sini sebenarnya, kita kenal diri kita siapa. Dan, manusia sentiasa nak menilai diri kita. Cuba bayangkan, kalo perempuan gemuk tue lawan lumba lari ngan SYAFIQ MAULA, confirm tercungap2x jugak kan dia, or maybe lawan berenang kew, agak2x dia boleh timbul kew atas air tue.. ?? haha ops.. ~terkutuk pulak.. ~  hehe.. Ingat, benda apew yg orang cakap kat kita, kita ignore jer.. Biarkan dia cerita kat semua orang!! sebab like I always said "haters make me famous".. Redha jer lah.. x perlu nak serang2x niey, nanti lenguh mulut dia , dia pandai2x lar stop sendiri.. Ingat, hidup bagaikan roda, kadang2x diatas, kadang2x dibawah.. ~jangan nanti kalo time susah cari kitorang sudah..  haha

P/S: Perbuatannya bagai meludah ke langit. Melepaskan sesuatu yg buruk yang akan jatuh ke muka sendiri.. huhu lu pikir lah sendiri.. (Baru habis kelas jer nieyh.. duk lepak kat cafe.. hehe)

gambar diatas : kanak2x keriangan di hadapan alamanda.. haha

15 comments:

  1. Pompuan camnih lar lambat jumpa jodoh, by the way, mmg gedixx pown....aku tak kuasa nak layan org yg gedix depan aku tp kat blakang hampeh jerk, wekkkkk!

    ReplyDelete
  2. :? dak poli kite ke?? :f jaat nyer...mcm bgos je..eiii..tp kan...bab yang lawan berenang ngn lari ..wat kan saya gelak besar..:)) :-j..opsss.....sory2x..:-p

    ReplyDelete
  3. setuju.. ingat bagus lar sangat duk kutuk kitew.. macam lar hebat sangat.. haha nak gelak kuat2x niey.. hahahhahaa nak gelak kuda pown adew jugak!! hikhikhikhik x(

    ReplyDelete
  4. hahaa... yang itu jer lah SYAFIQ MAULA boleh lawan.. sebab kalo lawan gymnastic berirama, takut SYAFIQ MAULA kalah pulak.. huhu :x

    ReplyDelete
  5. sapa2 ?
    adakah aku mengenali nya ?
    haha

    ReplyDelete
  6. Hahaha, lawan cakap compem klah sebab suara dye besar kowt...

    ReplyDelete
  7. Kenal sangat dedin.. haha kalo hang mai poli.. mai aku nak tunjuk muka dia kat hang!! haha aku nak kenaikan hang ngan dia lagik!! ahha bapak r.. org mcm niey pown adew..?? huhu adush! hampeh! :@

    ReplyDelete
  8. hei..jgn men2..bab mengayat,ko kompem kalah!hahahaha :))

    ReplyDelete
  9. aku tahu.. sebab tu aku ajak dia lawan berenang + lari 50000 km ... hahaha

    ReplyDelete
  10. Komen yg sgat membina...hahaha

    ReplyDelete
  11. 1 keaiban dye bka tntang org...nnty 10keaiban org bka tntang dye...hee

    ReplyDelete
  12. hahha.. x payah menunggu sepuluh keaiban, dan 100 keabaian org laen dah bukak ttg dia.. huhu
    :D

    ReplyDelete
  13. menarik.. awk telah di tag di sini..
    http://www.my-shopping2u.com/2011/05/segmen-aku-tak-kenal-follower-aku.html

    ReplyDelete
  14. yurhh.. gigi syg hater n stalker gigi.! haha..X(

    tapi mcm kenai minah tuh! haha
    ntah pa2 la minah tuh.. :))

    ReplyDelete