Latest Post

SYAFIQ MAULA

Wednesday, May 18, 2011

Lecture marah.. padan muke..

Damn stupid. Start dari pukul 8.30- 10.00 malam, duk cari bahan nak present hari ini, (pagi tadi) damn! Sakit hati, nak nangis!! Bukan sebab apa, cara aku present -damn! Aku pown x suke cara aku present! I look like stupid! Nak tahu x ? Masa aku present, sebab aku present dalam b.i. dan aku suke putarkan cerita yang sama. Sebab aku nervous sgt kot. Ye lar.. Tibe2x group pump aku nak start present. First pulak tue. Then I like a what??! Be patient! Dah lar lukisan pown x adew, apew pown x adew, sedih bangat si! Yelar, aku ingatkan senior yang buat, tapi, x adew.. But aku x ley salahkan diorang. Because maybe salah SYAFIQ MAULA kowt. Maklumlah, SYAFIQ MAULA kan.. Erm.. Ntah nak kata apa, sedih niey. Huhu.. Bayangkan lecture duk buat muka pening + gelak waktu aku present.  Perg..   Aku pown x tahu nak kata apew, then aku pown gelak. Huhu sedih!!!!

Serius sedih! Sebab lepas jer semua pesent, lepas tu pakat lar satu kelas kena marah ngan dia. The best part yg aku rasa macam nak pengsan is "after jer present ", lecture kata "GAGAL!!".. F**k off!!  Sedih bangat kot! 6 present.. 4 GAGAL!! Including me!! That's look stupid to me!!

Anyway, sedih2x memang sedih. Sebab lecture tu pown duk cerita yg lecture lain kata," lain kali, amik ja subjek tue, senang lulus " sebab tue lar dia bengang sangat kowt. So, aku pasrah saje..

Tapi, sebelum balik, dia ada sebut tentang quiz 1. Memang gementar lar aku nak tawu tentang kuiz tue. Sebab, dia cakap ada yang paling highest dapat dalam quiz. The person is a man. Perempuan x dapat highest. So, aku fikir balik, erm.. Budak yang aku tgk pandai dalam kelas tue x datang waktu quiz. Dan, yang tinggal hanya berberapa org jer budak lelaki, but antara itu pon ade jugak yang duk menanya aku waktu quiz. So, harap2x aku lar yang dapat highest tue! Haha suke3x!! Confirm aku larh kowt. Nama lecture rahsiakan.. So, just wait and see! Haha.. (sebab confident punya pasal waktu jawab soalan tue.. Hehe) niey yang syok niey…

So, tentang assignment 1 aku pulak.. Erm, nampak nya dia x suke.. Almaklumlah, assignment aku ade gambar2x.. Almaklumlah, dia suruh buat 15 pages, so, x kan aku nak taip sampai 15 pages kowt? Aku taip 10 pages dah lar, then aku amik gambar dari internet, letak banyak2x.. Adjust font sikit, bagi cukup 15 pages, siap! Haha.. Sehari kowt aku buat benda tue! Haha kesian kat Zulhaili (member aku) yg turut membantu aku buat assignment tue. Huhu

Anyway, dalam kesedihan hari ini, adew jugak kegembiraan. ~It's motivated me to study more hard!~ But, pukul 12 satgi kena jumpa dia, sebab kena buat denda sebab present teruk.. 40 soalan.. Erm, nak buat mcm mana, kalau dia dah mengamuk.. Redha jer lah.. Just senyum dan hadapai dugaan dengan senyuman.. 

10 comments:

  1. Klau aku kena buat 15 pages, hanya 5 helai jer aku taip, then selebihnya taruk gambar lady gaga, paris hilton...erk, lastly taruk gambar aku, kasi lecturer tue always remember me! promote blog sekali!

    ReplyDelete
  2. X paham, nape perlu guna gambo kucing yg cumil tu? takleh ker guna gambo yg punk sikit...Owh maybe leh guna gambo shane dawnson! (komen x membina...i know...)

    ReplyDelete
  3. errrrrrrrr,,,
    aku baru balik dri kulim !

    ReplyDelete
  4. errr apa kene ngena kucing2 comel tu dgn cerita kena marah? ahaha :)

    ReplyDelete
  5. dedin niey pening rr... b-(
    Kak Hani, gambar kucing tu saja2x untuk cool kan blog.. haha

    ReplyDelete