Latest Post

SYAFIQ MAULA

Sunday, April 03, 2011

Hangout with friends at the mall, It's awesome!!

Pada jam 3.30 petang 3 April 2011, aku dikejutkan dengan panggilan dari kawan aku sorang niey, Zuhri namanya, nampak x?

Yang duduk disebelah kanan yang tidak berkaca mata. Yang berkaca mata itu namanya Fizi. 

Diorang ni lah yang boring sangat. So, mintak my idea untuk hangout!! Haha.. Almaklumlah, I love hangout!! 

Hehehe.. So, diorang pon bertolak lah dari rumah diorang ke Village Mall, Sungai Petani. Aku duduk Sg. Petani, so, aku datang just amik masa 5 minit jer. Diorang ni lah yang jauhnyer, dari Penang. So, diorang amik masa dalam 30 minit jugak lar nak datang sini. Huhu
 
Anyway, 1st of all, we go for Karaoke!! This is funny. Zuhri bawak member dia sorang. Then, his member kind of rock2x lar.. hehe. 

But, I'm kind of emo. I love emo..

Then, masuk dalam satu bilik karaoke. Cuba bayangkan, when rocks meet emo? What happen?? That's disaster!! haha So, I enjoy the karaoke even my voice is not good. Hehe. 

So, baru jer nak habis karaoke, tibalah member kitorang lagi sorang, yang lain dan tidak bukan, si budak kecik, Fakhrul Adli. 

Hehe So, we decide to go to solat first at Tesco. But before solat, makan has to come first!! Hehe.. After solat, we go for watching a Movie!! It's a HOP!! 

That's cool!! Cerita nya lawak sangat. The character is so cute. I love it so much! Then, after the Movie, we are going to the gyms to survey the price. Tapi malang sekali, semua tutup. 

Almaklumlah, Sabtu malam Ahad. Erm.. Malang sekali. Huhu. Anyway, I love this night so much! It's so happening. 

With some cool friends, this is called "perfect" dear. Then, I add one more aim when i grow up, which is "I wanna have groupies!! " hehe SYAFIQ MAULA excited so much!!"

2 comments: