Latest Post

SYAFIQ MAULA

Saturday, April 16, 2011

Amboi, Cheryl Samad, Rapatnyer..

Pada jam 5.00 petang, 16 April 2011, bersiaranlah muzik-muzik di TV3. Dan, apa yang SYAFIQ MAULA nampak disini, ketika Pretty Ugly datang ke show tersebut, bayangkan, 3 orang lelaki, bersama seorang wanita (seorang tu Faizal Ismail lah, 2 orang lagik dari Pretty Ugly lah... dan wanitanya ialah siapa lagi, Cheryl Samad lar, aduh.. duduk berhimpit diatas sofa yang sepatutnya diduduk oleh 2 orang.

 Amboi, terkepit dia dekat tengah-tengah antara lelaki. Urm, ntah nak kata macam mana lah kan. Mesti isteri si Faizal tu mengamuk punyalah dekat rumah, huhu . Sebab sebelum ni pown memang diorang digandikan bersama untuk menjadi hos rancangan tue, tapi kali ini memang rapat habis lar.. Haha. 

SYAFIQ MAULA bukan nak kata yang SYAFIQ MAULA ni close minded or what, tapi, kalo dah duduk rapat2x cam tue, dah berselisih habis dah semua benda, urm.. Kalau nak ikutkan, memang berdosa dah tue. Tapi, oleh sebab penerbit pun benarkan, dan TV3 pun siarkan, urm, memang pakat2x lah tanggung dosa. Aku yang tengok tadi pown kira berdosa jugak lah.. Huhu... Senang-senang ajer dapat dosa kering cam niey.. huhu  So, anyway, jika rasa benda sebegitu tidak bersalah, teruskan lah,. Jika rasa benda itu bersalah, so, fikir lah sendiri. SALAM.

8 comments: