Latest Post

SYAFIQ MAULA

Saturday, March 12, 2011

Serius!! Ada magnet menarik aku!!!

Hari ni seperti kebiasaan lah... Kerja rehat jam 12.00 tgh hari hingga 2.30 petang (almaklumlah, Jumaat). So, aku memang suke tapau dari McD dan bawak balik makan kat rumah tok kami dekat Penang. Macam biasalah, aku suke singgah di Pacific tu.. hehehe 


Sebelum aku masuk McD, aku pun berjalan-jalan lah berwindow shopping. Nak tengok latest design. Anyway, new fashion masih lagi x keluar, tetapi discount dia, perg!!! gempak!! 


So, aku pun berjalan2x lar ke setiap kedai mengusha baju2x yang di promote tue.. Setiap kali lalu jer depan kedai @ butik baju tue, aduh... Badan aku tak boleh dikawal.. Mungkin ada makhluk halus agaknya yang menarik aku untuk masuk ke kedai @ butik kat situ.. huhu


Semua baju aku tengok berkenan. Apatah lagi, dengan harga perg!! Ade ke patut tadi terjumpa a few nice shirt just about $40 for 2 pcs??!!! That's crazy!! 
Badan aku ni macam ditiup angin yang kuat untuk masuk ke kedai tu. Tetapi kaki ini jer yang menahan badan daripada masuk ke kedai tu.. huhu
Anyway, aku memang seorang yang kuat. Kuat  mempertahankan diri daripada ter"shopping tadi" ~sbb nampak jacket lawa.. hikhik!~ haha.. (tapi x kesah pun, sbb minggu depan datang lagi!! hahaha

4 comments:

  1. kedai pe nie der?
    giordano? ahaha..
    ada ka kt pasific?

    ReplyDelete
  2. hahaha.. Pacific mane adew Giordano.. Just a normal boutique, but i forgot the name.. huhu

    ReplyDelete