Latest Post

SYAFIQ MAULA

Thursday, February 24, 2011

Ew.. Gedix!

Ish.. ape nak jadi ngan perempuan yang gedik macam niey? 
Mengalahkan Paris Hilton.. Huhu At first, aku nampak si dia ni berjalan didalam kilang. (Dia ni kerani dalam kilang aku praktikal sekarang ni..) 

Tengah-tengah berjalan (si dia lah berjalan), tiba-tiba dia terjatuh. Punyalah bising mulut dia. Huhu.. kecoh satu kilang.. 

Semua mamat2x dalam kilang tu pergi dekat dia nak tolong, dia pun apa lagi.. Macam-macam bunyi lar... Itu lah, ini lah.. Ish.. aku tengok pon dah meluat. After that, HR call ke department aku. 

Then, department kitorang punya kerani angkat lar phone tu then bagi tahu lah apa2x yang terjadi.. Lepas beberapa minit, satu (1) HR department tue datang ke department aku untuk tengok perempuan tu. Haha, aku nak tergelak pun ade. Ketua HR department tu angkat geng-geng dia untuk tengok perempuan tu. Aduhai~ mengada betul...

Sehari lepas tue,apa yang aku terkejut. Ternganga jugak lar aku, dia bawak tongkat datang kilang! Tapi, kalau tongkat yang biasa dari hospital tu tak apa. Tahu tak tongkat apa yang dia bawak?






Tongkat ni aku nampak waktu mula-mula aku nak naik Gunung Tahan dulu niey.. Tongkat tersebut ialah "Tongkat Hiking!!" Aku nak tergelak pown ade.. aduhai.. publisiti betul.. saja nak amik perhatian orang lar kot.. Aduhai! ade jugak orang macam niey.. Kalau yer pun, x yah lar cari publisiti macam tu sekali.. huhu

5 comments:

  1. adoyhhh
    myb org tu kurg kaseh syg kot
    dats y dia buat cm tu
    bia org pndg dia
    hihihi

    ReplyDelete
  2. haahaha..bio je la...
    kelako lak baca entry ni..leh imejin pompuan ngade tu cemane... ;p

    ReplyDelete
  3. sabar jek la... tapi mmg zaman skang ni cam2 cara org nak tarik perhatian...

    ReplyDelete