Latest Post

SYAFIQ MAULA

Thursday, February 24, 2011

The Bieber fever is back!! Never Say Never


Hello England! Justin Bieber bergambar sempena tayangan perdana Justin Bieber - Never Say Never, di O2 Arena, London
Peminat penuh sesak di perkarangan O2 Arena, dan berharap dapat menonton tayangan secara PERCUMA!


Some of the celebs..


Fanatic Fans



Bieber mengambil makanan untuk dirinya sendiri sebelum masuk menonton tayangan.

8 comments:

  1. Kenapa orang minat sangat budak ni? Hahaha~

    ReplyDelete
  2. xde lah ensem mane pon si bieber ni
    heran tol lah nape org minat dia
    haha

    ReplyDelete
  3. aik.. mnat ke ngan justin bieber nie??

    ReplyDelete
  4. Uish.. mesti r minat.. x sabar nak tengok Justin Bieber - Never Say Never Movie

    ReplyDelete
  5. justin bibir :D

    http://oooemmgee.blogspot.com/2011/02/tulang-rusuk-awak-sakita-tak.html

    ReplyDelete
  6. wow justin bieber. tak sabar nak tengok dia perform kat malaysia nanti. youtube pun jadi la sebab xde tiket. haha xD

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nak menonton Justin Bieber Never Say Never Movie.. Bila nak keluar panggung yer? huhu

    ReplyDelete